Støtter

Green Neighbour

Det Aarhusianske cateringfirma Green Neighbour, som leverer økologisk mad og drikke af høj kvalitet, var den venlige sponsor af 60 sunde og yderst velsmagende friskpressede øko. juicer til lancerings-arrangementet i Aarhus, til en værdi af 3500 kr. Stor TAK for denne smukke gestus.
greenneighbour.dk

Psykologisk Klinik Nexus

Nexus v. Aut. psykolog Mette Kyung Reacroft har støttet centeret i form af lancerings-arrangement på Kulturstationen i Vanløse, med et bidrag svarende til 5000 kr. Vi siger stor TAK for denne gestus.
psyk-nexus.dk/

PathShaper sponsorer vores hjemmeside

På den stiftende generalforsamling modtog en glad og overrasket forsamling nyheden om, at firmaet PathShaper tilbød at sponsorere en hjemmesideløsning, med såvel udvikling, etablering, hosting og support. Det er blevet en hjemmeside vi er meget stolte af og taknemmelige for.

http://www.pathshaper.dk

Den 14. december 2016 gav PathShaper os en tidlig julegave: 2000kr doneret via. vores donationsformular.

A-Z Bogføring står for revisionen

Da vi i forbindelse med forarbejdet, til at stifte det der skulle blive til Center for Mindfulness i Skolen, søgte råd og vejledning hos Brian fra A-Z Bogføring, var han så begejstret for tanken, at han tilbød at stille sin hjælp gratis til rådighed.

Brian er nu vores uundværlige revisor, og deltager på bestyrelsesmøderne, hvor han yder uvurderlig økonomisk rådgivening.

az-b.dk