Nyheder

Få adgang til nyheder om mindfulness i skolen. Du vil på sigt finde nyt fra både os i CMIS, men også fra den store verden.

Danmarks Radio skriver om os

Danmarks Radio har fokus på stress blandt børn og unge. I den forbindelse har Dr.dk skrevet artikel om mindfulness kan blive en del af skoledagen

Godmorgen P4 Østjylland

Centerets formand stillede op til et interview i de tidlige morgennyheder. Hør indslaget om mindfulness i folkeskolen

Nyt i Jyske Vestkysten om efteruddannelse i Sønderborg

Den nye mindfulness i Skolen efteruddannelse for lærere og pædagoger omtales i den lokale avis i Sønderborg Forening klar til at uddanne lærere i mindfulness

Politikens artikel om mindfulness i skolen

Åndedrætsøvelser hitter på skoleskemaet

Vi omtales på TV2 Lorry

På Hvalsø Skole starter skoledagen med mindfulness

Debatindlæg i Jyllandsposten af centerets formand

Rikke Braren Lauritzen sendte et debatindlæg ud om, hvordan mindfulness til børn og unge er både naturligt, bæredygtigt og nu tilgængeligt som et nyt undervisningsmateriale og efteruddannelse til lærere og pædagoger. Overskriften stod dog for journalistens egen regning, da vi i CMIS anbefaler mindfulness som en integreret del af skoledagen, snarere end som et decideret "skolefag".

Debatindlæg: Mindfulness på skoleskemaet

Mindfulness i Skolen-efteruddannelse

I forbindelse med den fælles lancering af produktet at Mindfulness Foreningens projekt "Stressfri Ungdom", nemlig Mindfulness i Skolen-undervisningsmaterialet, åbnes der for første gang for tilmeldinger til Center for Mindfulness i Skolens nye efteruddannelse.

Læs om efteruddannelsen her
Efteruddannelse i Mindfulness i Skolen

Så er undervisningsmaterialet klar

Rikke Braren Lauritzen, formand og medstifter af CMIS, lagde i forsommeren 2017 sidste hånd på undervisningsmaterialet "Mindfulness i Skolen". Det flotte og omfattende onlineprogram med tilhørende app, er resultatet af Mindfulness Foreningens projekt "Stressfri Ungdom", som Rikke har været initiativtager, projektleder og hovedkraft bag, i tæt samarbejde med forsker Anne Maj Nielsen, fra Danmarks Pædagogiske Universitet, som har stået for forskningsdelen af projektet.

Materialet er tiltænkt eleverne i folkeskolens ældste klasser, er opbygget omkring en række temaer, med tilhørende øvelser indenfor mindfulness og yoga. Alt er målrettet danske elever, er fleksibelt at anvende og af høj faglig kvalitet.

Hvis du vil vide mere og besøge undervisningsmaterialet, kan du læse her:
Mindfulness i Skolen undervisningsprogrammet

På forsiden af JydskeVestkysten

I anledningen af at Center for Mindfulness i Skolen inviterer til info-arrangement i Sønderborg, blev Rikke Braren Lauritzen og Kari Bjerke interviewet til JydskeVestkysten. Det kom der en glimrende lille artikel ud af - som ovenikøbet fik forsideplads.

Du finder artiklen lige her:
Forening vil uddanne lærere i mindfulness

Nyhedsmails

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsmail.

Tilmeld dig vores nyhedsmail