Arrangementer

Her kan du se en oversigt over aktuelle, tidligere og kommende arrangementer. For hvert enkelt event vil der være links til mere information, samt til tilmelding såfremt der er åbent herfor.

Generalforsamling 2018 og familieyoga for alle

Lørdag d. 26. 2018 inviterer vi til den årlige generalforsamling og arrangement med familieyoga for alle i Madsbyparken i Fredericia. Tag hele familien med til nogle nærværende timer. Alle foreningens medlemmer kan deltage i generalforsamlingen og familiearrangementet, som er gratis for medlemmer (200 kr. årligt for private, 500 kr. for virksomheder). Om indmeldelse i foreningen se under menuen: "Vær med".

Læs nedenfor den officielle indkaldelse og dagsorden for generalforsamlingen.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2018

Lanceringsevent for Mindfulness i Skolen onlineprogrammet

Hør om CMIS, mindfulness og efteruddannelse

Kom og mød folkene bag Center for Mindfulness i Skolen, og hør blandt andet om:

- Hvordan mindfulness kan indgå som en integreret del af skolernes hverdag. Vel at mærke ikke som et fag på skoleskemaet, men som en pædagogisk metode eller "praksis".

- Vores store efteruddannelsesprojekt, som er under udvikling. Vi er i løbende dialog med bla. professionshøjskoler, mhp. i fællesskab at afprøve og etablere en mindfulness-efteruddannelse for lærere og pædagoger.

Danske folkeskoler og kommuner, der ønsker at være en del af dette visionære projekt, vil indgå som helt centrale samarbejdspartnere.

Folkene fra CMIS stiller gerne op på skoler rundt omkring i landet, og fortæller om Mindfulness i Skolen onlineprogrammet, om foreningens arbejde og om mulighederne for at indgå i samarbejde omkring projekter med mindfulness i centrum. I februar havde vi fornøjelsen af at afholde et velbesøgt informationsmøde på Dybbøl-Skolen i Sønderborg.

Ved et info-arrangement, vil alle interesserede blive inviteret indenfor, til et par informative timer med mindfulness i centrum. Så er du lærer, pædagog, skoleleder, medlem af forvaltningen, politiker, forælder, eller noget helt syvende, så hold udkig her på siden. Hvis du kan se netop din skole som foregangsskole på mindfulness-området, og som vært for et arrangement, er du velkommen til at kontakte os og forhøre dig om mulighederne.

Generalforsamling og bonus-oplæg

Tirsdag d. 30/5-2016 blev der afholdt en vellykket generalforsamling i CMIS.

Efter generalforsamlingen var der oplæg ved formand Rikke Braren Lauritzen, om Mindfulness i Skolen undervisningsprogrammet.

Dybbøl-Skolen i Sønderborg d. 23. februar

Torsdag d. 23. februar 2017 kl 15.30-18.00 blev der afholdt gratis info-arrangement på Dybbøl-Skolen i Sønderborg. De fremmødte viste stor spørgelyst og interesse, og det var en yderst positiv oplevelse, at afholde vores første arrangement.

Center for Mindfulness i Skolen er stærkt repræsenteret i det sønderjyske, idet suppleant i bestyrelsen, Kari Bjerke, holder til i Sønderborg med sin virksomhed MindfulnessWay. Kari er yderst engageret i udviklingen og afprøvningen af mindfulness i skoleregi.

Her kan du læse om arrangementet:
Invitation til info-arrangement i Sønderborg (pdf)

Du kan læse om Karis arbejde for at udvikle og formidle mindfulness til skoler, samt undersøge effekten af forløbene. Følg linket her, til vores side om projekter.
Mindfulness på skoler i Sønderborg

Københavnsområdet

Med hjælp fra lokale københavnske kræfter, arbejdes der for øjeblikket intensivt på at stable et info-arrangement på benene. Det vil komme til at foregå på en skole på Frederiksberg.

Nærmere oplysninger om tid og sted følger så snart vi kender dem. Følg med her på hjemmesiden, eller på Facebook.

Midt-/Østjylland

Oplysninger om tid og sted kommer snart.